Komisch & Volks

Op zaterdag 7 december om 14.00 u. hebben wij de laatste Samana-activiteit van dit werkjaar. Daarom opnieuw weer iets speciaals. iets uitzonderlijks en unieks.

Mevrouw Isabelle Vandemaele brengt haar komische volksmonoloog L-VIS. L-Vis gaat over het leven van vissersvrouw Laura Visconti, bijgenaamd L-Vis. Haar persoonlijk leven, haar liefde voor de muziek van Elvis en voor de poëzie, haar groot geheim en natuurlijk ook de vissersproblematiek worden aangekaart. Een warme Italiaanse aan de koude Noordzee, dat wakkert de stormen aan!!

Samen met jullie zien we reeds halsreikend uit naar dit komische amusement.

Om 14.00 u. komen we samen in zaal Rerum Novarum, Weststraat 88, Blankenberge voor een fijne ontmoeting met deze bijzondere dame, en sluiten af omstreeks 16.30 u. met  een lekker Samana-vieruurtje voorzien van heerlijke koffie!

Voor deze namiddag betaal je 5,00 euro als abonnee van Samana-magazine en 6,00 euro als sympathiserend-lid. 

DE FOTO’S

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door op deze site te bezoeken aanvaard u ons cookiebeleid