Oktobernieuws

Bij deze de uitnodiging om deel te nemen aan de eucharistieviering t.g.v. de ‘Dag van de Chronisch Zieke Mens’

Deze viering gaat door op zondag 11 oktober om 11.30 uur in de Sint-Rochuskerk, dit ter intentie van alle leden en overleden leden van Samana-Blankenberge.

Samana (voorheen Ziekenzorg) bestaat dit jaar 70 jaar, en dat wordt gevierd. Dat vieren gebeurt nu uitzonderlijk van op een afstand, maar toch … Daarvoor kan je op vrijdag 9 oktober en op zondag 11 oktober een prachtige Samana-show volgen op Eclips-TV (zie tweede brief in bijlage!). Standaard vind je deze TV-zender bij Telenet op nr. 51 en bij Proximus-TV op nr. 90 of 340. Andere TV-aanbieders zitten op nr. 86.

Verder moeten wij met heel veel spijt in ons hart melden dat de Samana-activiteiten tot eind december niet kunnen doorgaan, gezien wij de veiligheid inzake de coronamaatrdegelen onvoldoende kunnen garanderen. Als er iets is wat bij Samana voorrang krijgt, dan is het toch wel uw aller gezondheid.

Geniet samen met ons van dit mooie show-aanbod van op een afstandje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door op deze site te bezoeken aanvaard u ons cookiebeleid