Lentebericht in maart

Goede SAMANA – vrienden,

De lente gaat van start op deze 21 maart, nu voor de tweede keer in corona-tijd. Wie had dit een jaar geleden kunnen denken? Niemand!

Het stond trouwens niet in de sterren geschreven, noch in ook maar iemands agenda. 

Ondertussen hebben we veel geleerd van wat het is om elkaar te moeten missen, om afstand te houden, om op een andere en voor sommigen misschien op een nieuwe wijze contact te houden met elkaar of met de familie.

Nu eerst en vooral willen wij allen die zonder dralen lotjes van onze solidariteitsactie besteld hebben van harte danken. Het heeft echt deugd gedaan om zoveel reacties te mogen ontvangen. Het mag gezegd: we hebben tot op heden net het dubbel aantal lotjes verkocht dan we gewoon waren, men name 160 boekjes!! Dit betekent eveneens een mooie inkomst voor onze eigen werking. (Je kan er trouwens nog steeds bestellen!!)

Daarmee hopen wij dat zodra er eindelijk eens wat zicht komt op het einde van de corona-tunnel iets zeer nuttigs en aangenaams te kunnen inrichten voor al onze zo trouwe Samana-leden.

Ondertussen werden reeds een aantal leden gevaccineerd en dat is al goed nieuws op zicht. Wij hopen dat alles nu wat in een stroomversnelling geraakt en we uiteindelijk toch eens opnieuw kunnen samenkomen in een gezellige Samana-bubbel.

Weerom willen wij opnieuw iedereen een hart onder de riem steken en oproepen om de moed en de hoop niet te verliezen. 

Het motto is en blijft voor ieder van ons: VOLHOUDEN!

SAMEN zijn we sterk, Samen zijn we SAMANA!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door op deze site te bezoeken aanvaard u ons cookiebeleid