Met de MUG-Heli (info-namiddag)

Na het Samana-jaarfeest op de ‘Dag van de Chronisch Zieke Mens’ nodigen we jullie nu uit op zaterdag 5 november om 14.00 u.  voor een namiddag rond de ‘MUG-Heli’.  De heer Alain Desmaele, heli-piloot komt uitgebreid vertellen aan de hand van een beeldpresentatie en geeft antwoord op de vele vragen, waaronder:  Welke helikopterhulpmiddelen bestaan er in Belgie? Welk toestel is er in gebruik te Brugge en welke mogelijkheden heeft het? Wie beslist dat de MUG-Heli wordt uitgestuurd? Wat heeft de heli aan boord? Wat zijn primaire en secundaire opdrachten? Wat kost een interventie aan de patient?, 

Aan het eind van de namiddag vergasten we jullie op een smakelijk Samana-vieruurtje. We komen daarvoor bijeen in:

Zaal Rerum Novarum (CM), Weststraat 88 in Blankenberge

Iedereen van harte welkom op deze gezellige animatienamiddag!

Deelnameprijs: 

  • 6 euro voor Samana-leden
  • 9 euro voor Samana-vrienden

INSCHRIJVEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door op deze site te bezoeken aanvaard u ons cookiebeleid