Filmnamiddag

11 februari om 14.00 u. in de CM

De filmkeuze van dit jaar is opnieuw heel wat anders, dan de voorbije jaren. We gaan de muzikale toer op met ’Mama Mia!’. De Musicalfilm van de legendarische groep ABBA. Echt iets voor ons. Weet je nog dat ABBA in 1974 het Songfestival won met het lied ‘Waterloo’? De jaren daarna regen ze de hits aaneen: Fernando, I have a dream, The winner takes it all, Knowing me – knowing you, Mama Mia, Chiquitita, Thank you for the music, e.v.a. …

We zien een prachtig liefdesverhaal dat zich afspeelt op een Grieks eiland. Veel ludieke en hilarische momenten, netjes en passend doorspekt met de songs van ABBA. Echt iets om van te genieten en weg te dromen naar vroegere tijden …

Deze fijne muzikale filmnamiddag wordt beëindigd bij een heerlijk vieruurtje met lekkere versgezette koffie en pannenkoeken à volonté voorzien van onze legendarische suikerboter!

Voor deze namiddag die doorgaat in zaal Rerum Novarum (CM) in de Weststraat 88, betaal je 6,00 euro als Samana-lid. Samana-vrienden betalen 9,00 euro.

INSCHRIJVEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door op deze site te bezoeken aanvaard u ons cookiebeleid