Samana viert feest

Goede Samana-vrienden,

Op 8 oktober 2023 viert Samana-nationaal de ‘Dag van de chronisch zieke mens’. Ook bij Samana-Blankenberge willen we dit niet zomaar laten voorbijgaan. We beginnen deze dag met een eucharistieviering om 11.30 uur in de Sint-Rochuskerk. Na de misviering trekken we om ± 12.30 u. naar zaal Rerum Novarum in de CM (Weststraat 88) voor een heerlijk bruisend aperitief met hapjes; om dan omstreeks 13.00 u. aan tafel aan te schuiven voor een heerlijk stukje ossenhaas (filet pur) met vele garnituren (groenten, aardappel, pasta, sausen) dit alles met liefde bereid door onze gerenommeerde vlees-traiteur.

Na de hoofdmaaltijd verzorgen we met het bestuur een verfrissend ijsdessert en versgezette koffie met een koekje en een chocolaatje.

Voor deze namiddag betaal je 30,00 euro als Samana-lid  en 40,00 euro als niet-lid. Aperitief, wijn en waters zijn in deze prijs inbegrepen.

Gezien het beperkt aantal plaatsen is tijdig inschrijven en vooraf betalen noodzakelijk! Schrijf je nu in voor deze aangename namiddag en betaal vóór 3 oktober!

Schrijft in voor 'Samana viert feest' voor(vereist)

en betaalt voor 5 oktober op rekeningnr. BE17 7755 3265 6121(vereist)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door op deze site te bezoeken aanvaard u ons cookiebeleid