Roberto’s Live Band

Zaterdag 2 december om 14.00 uur in de CM

Zaterdag 2 december om 14.00 u. komen we bij Samana-Blankenberge opnieuw samen voor een volle namiddag muzikale animatie. Voor deze gelegenheid hebben we een tof duo uitgenodigd dat optreed onder de naam ‘Roberto’s Live Band’. Zij brengen heel mooie live muziek en zang, waaronder: schlagers, meezingers, luisterliederen, en noem maar op. Ze nemen hun publiek op een hartveroverende wijze mee op sleeptouw. Het wordt opnieuw een volle namiddag genieten!

We komen we samen in zaal Rerum Novarum, Weststraat 88, Blankenberge voor deze fijne muzikale ontmoeting; en als afsluiter is er omstreeks 16.30 u. met  een lekker Samana-vieruurtje voorzien van heerlijke koffie!

Voor deze namiddag betaal je  6,00 euro als Samana-lid of 9,00 euro als Samana-vriend. Schrijf je met onderstaand inschrijvingsblokje in voor deze aangename namiddag en betaal via de bank vóór 28 november.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door op deze site te bezoeken aanvaard u ons cookiebeleid