Richting Toekomst …

Wat met onze activiteiten na de vakantieperiode?

Momenteel spreekt men in de media constant over een heropflakkering van de de corona-epidemie of van een tweede golf. Dit betekent voor ons en voor zeer velen: géén goed nieuws. Groepsbijeenkomsten, groepsuitstappen, samenkomen met personen die kwetsbaarder zijn dan anderen (alhoewel, iedereen is op dat moment kwetsbaar) het wordt wat koorddansen.

Ondertussen proberen wij u toch op deze wijze verder te informeren en digitaal aanwezig te zijn. Voor het najaar staan een viertal activiteiten op de planning. Voor het ogenblik weten wij nog steeds niet of ze zullen kunnen (mogen) doorgaan. Laat ons met z’n allen hopen van wel!! Maak er ondertussen toch maar een fijne zomer van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door op deze site te bezoeken aanvaard u ons cookiebeleid