December in beeld

Eind december, we trekken schoorvoetend richting Kerst en Nieuwjaar. Wat mag er? Wat kan er? Weinig; dat weten we ondertussen! Doch vergeet niet om te genieten van de kleine dingen des levens. Ondertussen kregen de meeste van onze Samana-leden in Blankenberge reeds hun eindejaarsgeschenk overhandigd (of in de bus). Misschien is het niet veel, doch het is met een groot hart gegeven. we denken aan ieder van jullie en wensen je daarbij het allerbeste toe. Samen met jullie hopen wij dat we in 2021 spoedig opnieuw activiteiten kunnen plannen; dat we weer kunnen samenkomen en ons amuseren; dat we er samen op uit kunnen trekken de wijde wereld in!!

Blijf genieten!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door op deze site te bezoeken aanvaard u ons cookiebeleid