Januari – Februari

Eerst en vooral moet noodgedwongen en met grote spijt in ons hart aangehaald worden dat de Samana-activiteiten zoals we deze kennen nog steeds niet kunnen hervat worden. De reden daarvoor is ondertussen welbekend: de corona-pandemie.

Samen met dit bemoedigingsschrijven ook de uitnodiging om ook dit jaar deel te nemen aan de ’Solidariteitsactie’ of anders genaamd: ‘de lotjes’.

Andere jaren worden de boekjes met lotjes aangeboden op het nieuwjaarsfeest en de daaropvolgende activiteit. Daar dit nu niet kan, gebeurt dit nu bij voorkeur via een overschrijving op ons rekeningnummer. (U kan desgewenst ook opbellen en contant betalen bij levering!)

De uitslag van de solidariteitsactie 2020 is nog steeds te raadplegen op onze website en blog, en eventueel op eenvoudige aanvraag afgedrukt te bekomen.

In de maand maart ontvangen allen die ondertussen hun lidmaatschapsformulier teruggestuurd of afgegeven hebben ook hun gratis Samana-lidkaart met uniek lidnummer. Daarmee zit er echt vooruitgang in dit project en in de toekomst van onze mooie vereniging. Hoe groter aantal leden wij hebben, hoe ruimer wij als vereniging kunnen gesubsidieerd worden en hoe meer wij kunnen betekenen voor onze leden.

Als vierde en laatste puntje willen wij opnieuw iedereen een hart onder de riem steken en oproepen om de moed en de hoop niet te verliezen. Na de vaccinatieperiode, die er nu toch wel spoedig aankomt, kunnen wij elkaar opnieuw ontmoeten zoals voorheen. 

Dan doen we er ook alles aan om het bij Samana nog gezelliger en fijner te maken dan het al was.  Dit is waar wij nu begin 2021 echt naar uitkijken.

Het motto is en blijft voor ieder van ons: VOLHOUDEN!

SAMEN zijn we sterk, Samen zijn we SAMANA!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door op deze site te bezoeken aanvaard u ons cookiebeleid